Comandă Volumul I premium din "Eșecuri de Succes 2" - 26 de povești noi pentru tine

Descoperă secretele antreprenorilor
de top din România

Află cum poți depăși provocările din businessul tău învățând din greșelile celor mai exponențiali antreprenori din România cu afaceri evaluate la peste 700.000.000 de euro

Descoperă povești incredibile de viață și afaceri de la oameni care au luat-o de la capăt chiar și atunci când părea imposibil prin 26 de povești prezentate în exclusivitate

Dragos Anastasiu (Eurolines Romania), Mircea Bravo (Bravo Productions), Felix Patrășcanu (Fan Courier) sau Dan Ștefan (Autonom Group) sunt doar câțiva dintre antreprenorii pe care îi vei descoperi în carte.

Volumul I premium din pachetul "Eșecuri de Succes 2" - 26 de povești noi pentru tine

99 lei ( ̶1̶5̶0̶ ̶l̶e̶i̶)

* ofertă valabilă în limita stocului disponibil

CE AI DE CÂȘTIGAT?

”Învață repede din eșecurile altora, că nu ai timp
să le faci tu singur pe toate.”

Sigmund Freud

CE MAI POȚI GĂSI ÎN PAGINILE CĂRȚII

Bucăți de poveste

Citește o parte din povestea antreprenorilor

”Trebuie să înţelegi un lucru: când deschizi businessul, mai ales la început, stai la masă cu falimentul. Și mai important însă, să nu-ţi închipui vreodată că falimentul pleacă de la masă, întotdeauna va fi acolo.”

”…Dac-ar fi s-o iau de la început, mi-aș recomanda să am mai multă încredere în oameni și să deleg mai devreme. Mi-am dat seama în timp că încrederea aceasta mi-a lipsit din cauza faptului că nu aveam încredere în mine. De aici pleacă totul. Mi-am pus de multe ori întrebarea asta: De ce nu aveam eu încredere în colegii mei să…? Neîncrederea în mine genera neîncrederea în ceilalți. Și cred că România se confruntă cu asta. Avem o problemă națională cu a avea încredere în ceilalți. Când pleci de acasă, părinții îți spun: Ai grijă, toată lumea îți vrea răul. Ai grijă cu cine vorbești, ce faci…”

”Perioadele dificile sunt esențiale în viața fiecărui antreprenor. Ele vin la pachet cu antreprenoriatul și oferă lecții prețioase. La fel, orice reușită are o poveste. Nu există companie sau antreprenor de succes care să nu aibă o poveste minunată în spate. Eu aș putea face seriale întregi despre parcursul meu antreprenorial. Doresc să văd cât mai multe emisiuni și documentare cu și despre antreprenori, pentru că fiecare are o poveste extraordinară care merită împărtă- șită. Aceste povești inspiră, motivează, emoționează, pot fi folosite ca lecții de învățare pentru tinerii antreprenori sau pentru cei care doresc să intre în această lume minunată.”

”Imaginați-vă că eu am copilărit la țară, în Dăbuleni, Călărași, o comună cu aproximativ 8.000 de locuitori. Toată lumea de acolo făcea agricultură, iar cu excepția cadrelor didactice, nu existau persoane care să îți marcheze copilăria în vreun fel.

… 

Consider că am plecat la drum cu șansa a doua. Aproape nimic nu mă recomanda să ies din tiparele comunei în care m-am născut. Tiparul principal era dat de agricultura de subzistență. Când am fost sunat și chemat la primul meu interviu pentru un job, eram pe câmp și puneam lubenițe. Nici nu auzeam bine ce-mi spu- neau oamenii, din cauza vântului din „Sahara” Olteniei, locul unde m-am născut și am copilărit.”

BENEFICII EXCLUSIVE LA COMANDĂ

Doar pentru cei care intră în campania de comandă am creat un set de beneficii suplimentare care să-ți sprijine concret demersurile antreprenoriale. Astfel vei avea acces la BONUSURI ÎN VALOARE DE 110 lei:

Kit pentru proceduri - 3̶0̶ ̶l̶e̶i̶

Un ghid profesional simplu prin care să creezi proceduri pentru angajații tăi.

P&L template - 4̶0̶ ̶l̶e̶i̶

P&L (profit and loss) lunar, pentru a deține controlul veniturilor și cheltuielilor afacerii tale.

Simulare de vânzări - 4̶0̶ ̶l̶e̶i̶

Un instrument de simulări financiare trimestriale pentru a-ți putea planifica bugetele și obiectivele.

Profită acum de Oferta Specială și vei beneficia de bonusurile în valoare de 110 lei!

99 lei ( ̶1̶5̶0̶ ̶l̶e̶i̶)

Obține cele mai mari secrete ale titanilor din businessul românesc

testimonialE

“Una din întrebările mele de baza în procesul de evaluare a unei investiții într-o afacere este “Ce poate merge greșit?” și sunt surprins de optimismul orb al antreprenorilor. Cartea de față este de neprețuit în a-i pregăti în anticiparea dificultăților, abilitate ce face diferența între success și eșec.“
Cristian Onețiu - Antreprenor/Author/Business Advisor
“Deși nu este nicio rușine să eșuăm în business și nicidecum frică de eșec nu trebuie să ne taie avântul, este o imensă greșeală să ne “ardem” făcând greșeli ușor de evitat, iar Eșecuri de Succes exact asta pune pe masă antreprenorilor, o culegere de eșecuri care poate fi determinantă în atingerea succesului!”
Mircea Căpățînă - Co-founder SmartBill

Ce spun cititorii Eșecuri de Succes 1

DESPRE PROIECT

Eșecuri de Succes e un proiect marca Evr!ka Publishing ce își propune să schimbe perspectiva asupra eșecului, dezvăluind experiențele antreprenorilor de succes români.

Am pășit în lumea fiecăruia dintre ei și am explorat lecțiile importante învățate din eșecuri și felul în care acesta le-a schimbat perspectiva asupra vieții.

peste 20.000 de exemplare
vândute din Eșecuri de succes 1

20k +

peste 100
de apariții media

100 +

peste peste 600 de interviuri realizate 1 la 1 cu oameni de afaceri români

600 +

40 de evenimente
naționale și internaționale

100 +

Despre autor

 Numele meu e Vlad Mocanu, Eșecuri de Succes e proiectul meu de suflet ce își propune să schimbe perspectiva asupra eșecului, dezvăluind experiențele antreprenorilor de succes români. Din 2017, am avut peste 600 de interviuri 1 la 1 cu oamenii de succes români, iar în această carte vei găsi cea mai importantă parte a călătoriei mele.

Îmi doresc ca cele 26 de povești fascinante puse în rândurile acestei cărți să te ajute și pe tine să-ți schimbi perspectiva asupra eșecului, asupra afacerilor și asupra vieții.

Satisfacție garantată 100%

Știm că este o practică neobișnuită, dar credem foarte tare în munca noastră, așa că: dacă dintr-un motiv sau altul acest volum nu este ceea căutai îți restituim banii în întregime, fără să fie nevoie de explicații.

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii. Este foarte simplu!

Comandă Volumul I premium din "Eșecuri de Succes 2" - 26 de povești noi pentru tine

doar 99 lei ( ̶1̶5̶0̶ ̶l̶e̶i̶)

* ofertă valabilă în limita stocului disponibil